koyo ngene wong kang nandag wuyung sumedot rasane ati tansah kelingan sliramu wong bagus wes tak cobo nglalek ake jenegmu soko njeroneng atiku nangen malah […]

ATIKU….. NGAMBANG KOYO LAYANGAN MOBAT MABET NEG DUWUR MEGO UDAN TANGIS KANG TANSAH NYIRAM JOWO ROGOKU KOYO BLEDEK NYAMBER KANG TANSAH DADI LELAKONKU RINO WENGI […]