Wuyung

2 comments 719 views
Wuyung,5 / 5 ( 1votes )

koyo ngene
wong kang nandag wuyung
sumedot rasane ati
tansah kelingan
sliramu wong bagus

wes tak cobo nglalek ake
jenegmu soko njeroneng atiku
nangen malah mancep jero
ono neng kablu

ora nyana …aro ngira
tuwuh tresna
senajan
sliramu adoh soko pandengane moto

author
Bangfad - Bukan Blogger Profesional, hanya mencoba berbagi pengalaman dan cerita. Belajar, Belajar dan Belajar untuk menjadi seorang penulis profesional dengan hobi Menulis, Ngoprek dan Mancing.
2 Responses
  1. author

    dhewhy yourin8 years ago

    Duh….puisine ngrenyuhake atiku……..matur suwun kulo marang sing nduwe puisi iki……

    Reply
  2. author

    cholid__g7 years ago

    dah ku pakai maaf yang lain

    Reply

Leave a reply "Wuyung"