Wuyung

Posted on

koyo ngene
wong kang nandag wuyung
sumedot rasane ati
tansah kelingan
sliramu wong bagus

wes tak cobo nglalek ake
jenegmu soko njeroneng atiku
nangen malah mancep jero
ono neng kablu

ora nyana …aro ngira
tuwuh tresna
senajan
sliramu adoh soko pandengane moto

2 thoughts on “Wuyung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.